Unravel

domingo, 30 de septiembre de 2018

Tokyo Ghoul Root A

Tokyo Ghoul Root A

Aquesta és la segona temporada de Tokyo Ghoul. Studio Pierrot, els que animan aquest manga, ho van fer molt malament, perque és molt, però molt diferent que el manga.

Clica aquesta imatge i aniras a la Wiki de Tokyo Ghoul:

Resultado de imagen de tokyo ghoul root a

Ken Kaneki: després de ser torturat, cambia de personalitat i el seu cabell es torna blanc, després de matar en Jason, s'en va amb l'Arbol Aogiri. Aqui encara li diuen "Parche" . En la operació "exterminar el Buhó Ciclope" per intentar el seu jefe, ja que tohotom pensaba que era ell, va matar a en Kotarou Amon, en veritat no el volia matar, si no el volia deixar feirit. Després de la lluita en Kaneki va anar lu més ràpid per anar al Anteiku, la cafeteria on treballaba, en mig camí es va desmaiar, després d'uns minuts vva despertar i va veure que estaba al Anteiku i uns segons després va veure en Hide, en Hide li va dir que ja o sabia, van estar xarran una estona, però de sobte en Hide va caure el terra i li va dir que a en Kaneki: "Anem a casa, Kaneki..." i va morir en els brazos d'en Kaneki. Quant va acabar l'operació en  Kaneki es va anar on estana en Kishou Arima, que estaba al centre del la ciutat, quan va arribar va deixar el cos d'en Hide al terra i es va entregar.

Resultado de imagen de kaneki


Hide: en Hide quan ja no va saber res a d'en Kaneki treballa a la CCG, però alla el seu treball és repartidor de cartes. El trball important que va fer allà va ser a una misió especial que era "Exterminar El Buho Ciclope" el ghoul més fort i el creador del Arbol Aogiri, allà després de trobar-se un ghoul del Arbol Aogiri va estar a la vora de la mort, va anar cap a l'Anteiku, la cafeteria on treballaba en Kaneki, quan es va trobar en Kaneki s'el va enportar allà, van xarar i després va morir després de dir "Anem a casa, Kaneki...".
Resultado de imagen de hide ccg

Naki: ghoul que es comporta com una nen petit, en el fons es preocupa molt dels seus companys. Treballaba amb en Jason, a la organització Los Ghoul de Blanco, quan va morir  ell va ser el nou lider, es va desprimir molt quan es va enterar que els seu jefe habia mort. No sap que en Kaneki va ser el causan de la mort d'en Jason, Li té bastant respecte a en Kaneki.

Resultado de imagen de naki

Akira Mado: filla d'en Kureo Mado. És la actual companya d'en Kotarou Amon d'aquesta temporada.

Resultado de imagen de akira mado

Seidou Takizawa: va ser company de l'Akira en l'academia de la CCG. Admira molt a en Kureo Mado i a en Kishou Arima, o com tothom el coneix "Shinigami de la CCG" (segador de la CCG). És l'actual company d'en Kousuke Houji. Va morir en l'operació d'exterminar al Buhó Ciclope.





Clica aquesta imatge per poder veure la segona temporada de Tokyo Ghoul:

Resultado de imagen de tokyo ghoul root a

No hay comentarios:

Publicar un comentario